Ons

Team

Sjef Steevens

Eigenaar

Ik ben Sjef Steevens, woonachtig in Deurne en ben trotse eigenaar van Autobedrijf Sjef Steevens. Vanaf mijn 12e werk ik al met auto’s en vanaf mijn 14e ben ik in het toenmalig bedrijf van mijn vader begonnen. Eerst demontage en montage, reparatie en onderhoud en enige tijd later ook plaatwerk.

Vanaf mijn 18e ben ik mede eigenaar geworden van het bedrijf van mijn vader. Mijn passie voor de autowereld was en is groot. De benodigde diploma’s heb ik al vanaf jonge leeftijd en regelmatige bijscholing ga ik niet uit de weg.

Wat ik erg belangrijk vind is persoonlijke aandacht in de relatie met de klant. Ik probeer me in te leven en door de ogen van de klant te kijken en dit leidt meestal tot prima samenwerking en afspraken.

De jarenlange ervaring (ruim 40 jaar) in de autowereld komt in mijn dagelijkse werk én klantencontact goed van pas.

Geschiedenis

In 1965 is mijn vader Bert (senior) begonnen met zijn autobedrijf aan de Liesselseweg. Later in ’69 startte hij autobedrijf B.A. Steevens aan de Helmondseweg 105, dat later een begrip werd in Deurne en omstreken.

Als kleine jongen liep ik er dagelijks rond en groeide mijn passie voor auto’s. Onder leiding van mijn leermeester Leo groeide ik uit tot all-round monteur en schadehersteller. Mijn vader bracht mij de beginselen van de in- en verkoop van auto’s bij. Op m’n 18e startten mijn vader en ik samen een V.O.F., dus zat ik daardoor mede in ’t bedrijf. Later in 1987 startte ik de V.O.F. met mijn broer, maar wel onder dezelfde naam.

Door goede service en garantie groeiden wij uit tot een solide en betrouwbaar bedrijf met een grote, vaste klantenkring. Vooral de goede werkplaats heeft hieraan bijgedragen. Al 10 jaar draait hierin onze monteur Tom ook een grote rol.

Echter kwam ik onlangs tot de behoefte om “mijn” visie meer naar voren te laten komen en startte ik per 1 januari 2018 autobedrijf Sjef Steevens, maar wel in hetzelfde pand. Tom blijft als monteur eerste aanspreekpunt in de werkplaats. Indien nodig spring ik bij, maar ik richt mij voornamelijk op de in- en verkoop en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Komt u gerust eens langs om ’n kijkje te nemen.

Sjef Steevens