Autobedrijf Sjef Steevens

Bevindt u zich in de omgeving van Liessel en omstreken en bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage? Dan bent u bij Autobedrijf Sjef Steevens aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar aan ervaring heeft Autobedrijf Sjef Steevens door de jaren heen een aardige rugzak gevuld met kennis en vaardigheden over auto’s. Hierdoor is onze garage in staat om aan al uw wensen te voldoen. Verder zijn wij geen standaard autogarage. Onze autogarage houdt zich naast reparatie en onderhoud ook bezig met de in- en verkoop van auto’s, het afhandelen van schade en daarnaast bieden wij een pechservice aan in de regio voor mensen met autopech. Mocht het aanleveren van uw auto bij onze autogarage niet lukken? Dan kunt u gebruik maken van onze eigen haal- en brengservice.

Het kan natuurlijk zijn dat u na een bezoek aan onze website meer informatie wilt ontvangen over Autobedrijf Sjef Steevens, gelegen in de buurt van Liessel of over een van onze diensten. Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp, mail eens naar onze autogarage of neem direct contact op met onze werkplaats. Wilt u liever eens een bezoek brengen aan onze showroom of autogarage? Maak een afspraak en kom gerust eens langs voor een kopje koffie.

Autobedrijf Sjef Steevens is slechts 10 minuten verwijdert van Liessel.

Persoonlijk contact

Vinden wij heel belangrijk

40 jaar ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring met reparaties en schades

All-round kennis

Met veel automerken ervaring

Gratis leenauto

Bij reparatie en onderhoud

Betrouwbaarheid

Hierdoor grote trouwe klantenkring opgebouwd

Wij verzorgen vele diensten. Lees hieronder alle details.

Onze diensten

REPARATIE & ONDERHOUD

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden. Bij al deze werkzaamheden is de prijs – kwaliteitsbalans aantrekkelijk.

SCHADE AFHANDELING

Al meer dan 40 jaar houden wij ons bezig met schade afandeling. Wij ontzorgen de afhandeling even als reparatie

IN & VERKOOP AUTO'S

Bent u opzoek naar een andere of nieuwe auto bent u bij ons op het goede adres.

PECHSERVICE

Voor alle autopech in de toegestane gebieden, binnen bebouwde kom en N-wegen, staan wij voor u klaar. Takelen, slepen en service aan huis, alles verzorgen wij graag voor u.

HAAL & BRENGSERVICE

Wij halen uw auto graag thuis op. Stel dat u minder mobiel bent of een andere reden heeft, dan bieden wij deze service in overleg.

AUTOBEDRIJF IN REGIO LIESSEL

Klantgerichtheid is door de jaren heen altijd een belangrijk focuspunt geweest van Autobedrijf Sjef Steevens. Zowel binnen als buiten de garage proberen we ten alle tijden aan de wensen van onze klanten te voldoen. Persoonlijk contact is een van de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf, waar zowel wij als onze klanten veel om geven. Het eerste moment van persoonlijk contact is dan ook een moment waar wij, als Autobedrijf Sjef Steevens, veel waarde aan hechten. Het maakt hierin niet uit of dit via de mail of bij onze autogarage in de buurt van Liessel is. Wij willen onze klanten altijd het gevoel geven dat hun auto in goede handen is bij ons autobedrijf. Dit gevoel wordt extra versterkt met onze 40 jaar aan ervaring binnen deze branche. Wat er ook mis is met uw auto, bij onze garage bent u altijd aan het juiste adres. Deze persoonlijke benadering heeft er mede voor gezorgd dat we inmiddels een grote klantenkring hebben opgebouwd met ons autobedrijf in Liessel en omstreken.

JARENLANG UW AUTOGARAGE IN LIESSEL EN OMSTREKEN

Naast onze persoonlijke benadering worden we door onze klanten ook erg geliefd om onze grote hoeveelheid kennis en vaardigheden. Door de jaren heen hebben we gewerkt met veel verschillende modellen auto’s. Toch is iedere onderhoudsbeurt of reparatie uniek waardoor je iedere dag weer wat nieuws leert in de autogarage. Door ons grote aanbod van diensten beschikken wij over een brede all-round kennis. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdere informatie over Autobedrijf Sjef Steevens of onze autogarage neem dan eens contact met ons op of breng eens een bezoek aan onze showroom en garage.

Autobedrijf Sjef Steevens is gelegen aan de Helmondseweg 105A (niet te verwarren met BA Steevens, gelegen in hetzelfde pand).

Een korte introductie

Over Autobedrijf Sjef Steevens

Vanaf 1965 een begrip in Deurne, gestart als Steevens autobedrijf en per 1 januari 2018 Sjef Steevens Autobedrijf.

Als tiener ben ik, Sjef Steevens, al bezig met auto’s. Begonnen met sleutelen en uiteindelijk met plezier er mijn werk van gemaakt. Het is een enorme passie voor mij.

Aantal reparaties per jaar
Tevreden klanten
wat onze

klanten vinden